Το ProfilPASS για την προετοιμασία προς τη συνταξιοδότηση

Το ProfilPASS για την  προετοιμασία  προς τη συνταξιοδότηση απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται σε φάση μετάβασης προς τη συνταξιοδότηση. Το ProfilPASS προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα προφίλ ικανοτήτων καταγράφοντας και τεκμηριώνοντας συστηματικά τις ικανότητές τους  καθώς και να αναγνωρίσουν τις δικές τους δυνατότητες, ακόμη και αν αυτές  τους είναι ακόμη άγνωστες. Κάνοντας ορατές τις ατομικές ικανότητες, είναι δυνατή η προώθηση της  προσωπικής  τους και της  μεταεπαγγελματικής  (περαιτέρω)τους  ανάπτυξης καθώς  και ο (επανα)προσανατολισμός. Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και παραδείγματα, αναδεικνύονται οι  δυνατότητες και οι  ευκαιρίες  που έχουν οι χρήστες στη  νέα φάση  της ζωής τους. Για την ανάπτυξη αυτής της έκδοσης του ProfilPASS χρησιμοποιήθηκε το υπάρχον χαρτοφυλάκιο ProfilPASS και έγιναν προσαρμογές όσον αφορά τις ανάγκες της ομάδας-στόχου.

Το ProfilPASS στην προετοιμασία προς  τη συνταξιοδότηση διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Το ProfilPASS για την  προετοιμασία  προς τη συνταξιοδότηση, επιδιώκει  να υποστηρίξει τους ανθρώπους στην προβολή και αναγνώριση των δικών τους ικανοτήτων.
  • Επιδιώκει  να παρακινήσει προς μια ενεργό συνταξιοδότηση και σε εθελοντική δέσμευση, καθώς και να μεταδώσει διάφορους τρόπους  διαμόρφωσης αυτού του συγκεκριμένου σταδίου της ζωής.
  • Θέλει να στρέψει το βλέμμα προς τα μέσα, στην εσωτερική δύναμη του ατόμου καθώς  και προς τα έξω, στις ευκαιρίες.
  • Το ProfilPASS περιέχει πολλές εικόνες και σύμβολα.
  • Η δομή και η παρουσίαση του ProfilPASS υποστηρίζονται οπτικά για να δημιουργήσουν την εμφάνιση ενός περιοδικού.
  • Περιέχει αποσπάσματα από μαρτυρίες που επεξηγούν το περιεχόμενο, το κάνουν πιο ζωντανό, χρησιμεύουν ως ερεθίσματα και έχουν δυνατότητα αναγνώρισης.

Εκτυπώσιμο ProfilPASS για την προετοιμασία της συνταξιοδότησης

Ολόκληρο το ProfilPASS στην προετοιμασία προς  τη συνταξιοδότηση σε μορφή PDF, βελτιστοποιημένο για εκτύπωση σε μέγεθος DIN A4.

Download-Button

ProfilPASS στην προετοιμασία προς  τη συνταξιοδότηση ως έκδοση για υπολογιστές

Ολόκληρο το ProfilPASS στην προετοιμασία προς  τη συνταξιοδότηση σε μορφή PDF, βελτιστοποιημένο για προβολή στην οθόνη.

Download-Button